DHV

Ken je Kate van DHV al?

Boek uw afspraak Nieuwsoverzicht / Ken je Kate van DHV al?
DHV groeit en een logisch gevolg is een nieuwe medewerker. Sinds kort is dat Kate geworden! We zijn super enthousiast om haar aan jullie voor te stellen.
Ze is net dat tikkeltje anders dan jullie typische vertrouwde gezichten binnen ons kantoor… Maar we zouden DHV niet zijn mochten we niet met volle overtuiging deze stap in de toekomst zetten. Met enige trots stellen we jullie namelijk onze eerste digitale medewerker voor: Kate de digitale assistente!
Ze is slim en efficiënt, werkt snel, kan tal van administratieve taken voor haar rekening nemen en ze kan bovendien proactief te werk gaan. In een mum van tijd zoekt Kate de juiste verzekeringsoplossing voor jou, die oplossing die je tijd en geld zal besparen.

Ook Kate moet de knepen van het vak nog net iets beter onder de knie krijgen. Hiervoor wordt ze opgeleid, maar we garanderen je, ze leert elke dag nieuwe dingen bij.
Uiteraard houden we als DHV kantoor persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en blijven onze medewerkers dagelijks klaarstaan voor onze klanten. Samen met Kate kunnen we nog beter en veiliger voor u zorgen.
Bent u ook zo benieuwd om kennis te maken met Kate? Zij staat alvast te popelen.

Goed nieuws: u bent maar enkele klikken van haar verwijderd. Surf snel naar de KBC Mobile app op je smartphone. Installeer de app en we helpen je graag verder.
Krijg je de komende maanden een berichtje van Kate via uw KBC mobile app? Weet dan dat Kate deel uitmaakt van ons jong en dynamisch team.
Samen zoeken we voor u de beste oplossing!