Goal Alert

14/07/2020

Ontdek vanaf eind augustus zeker Goal Alert, de nieuwe extra dienst in KBC Mobile. Zo mis je nooit nog een moment van de Jupiler Pro League! En het beste van al? Je hoeft zelfs geen KBC-rekening te hebben om de extra dienst te gebruiken. Hoe het werkt? Met Goal Alert worden alle goals en hoogtepunten nog tijdens de match naar je telefoon gestuurd, mét beeld en commentaar. Bovendien kun je na het voetbalweekend de samenvattingen van alle wedstrijden rustig herbekijken.


Ben je een grote voetbalfan?
Wij ook! Daarom introduceert KBC binnenkort Goal Alert. Met deze extra dienst in KBC Mobile bekijk je meteen de beste momenten van de Jupiler Pro League.

Volg mee vanop de eerste rij
Heeft je favoriete ploeg een bal tegen de netten geprikt of wordt het nog nagelbijten na een rode kaart? Krijg meteen een melding op je smartphone, zodra er wat gebeurt tijdens een wedstrijd in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Maar er is meer. Want met Goal Alert bekijk je onmiddellijk tijdens de wedstrijd de beelden van een hoogtepunt. Iets gemist? Geniet ook van een videosamenvatting van elke wedstrijd na het einde van elke speeldag.

Goal Alert is beschikbaar voor iedereen.
Zowel voor KBC-klanten als voor wie geen KBC-rekening heeft, dus! Ook voor heel wat andere extra diensten in KBC Mobile verwelkomt KBC iedereen.